LIGANDROL

LGD 4033 Voor Testosteron Boosting

LGD 4033 - uw route naar sterke en snelgroeiende spieren LGD-4033 (Ligandrol) is zeer populair in de Bodybuilding scene....

LGD 4033 - uw route naar sterke en snelgroeiende spieren

LGD-4033 (Ligandrol) is zeer populair in de Bodybuilding scene. Het wordt gebruikt door beginners, vrouwen, extreme sporters, prestatie-atleten, bodybuilders, professionele racers en crossfitters. Maar waarom is dat zo? Wat is het geheim van het succes van LGD 4033? Dit en nog veel meer wordt in deze post voor u beantwoord.

>>Koop premium kwaliteit LGD-4033 hier<<

Maar hoe weet u of LGD-4033 of Ligandrol geschikt is voor u? Heeft u niet altijd al sterke spieren willen opbouwen en er niet twee of drie jaar over willen doen? Dan is LGD 4033 precies het juiste product voor u. LGD 4033 geeft u de boost die u en uw spieren nodig hebben om snel en sterk te groeien! De resultaten zijn ongelooflijk en ultrasnel! Dit zijn niet de enige voordelen van LGD, maar daar komen we later in het artikel meer over te weten. Koop SARMS Australië

Koop LGD 4033LGD behoort tot de familie van SARM's, maar wat zijn eigenlijk SARM's? Laten we beginnen met dat en dan uit te zoeken waarom LGD 4033 je beste route is voor snelle spieraanwinst.

Wat is SARMs en wat kan het doen?

Sarm LGD 4033 voor en na heeft een zeer interessante geschiedenis.

Steroïden helpen het spierniveau van testosteron te verhogen, wat de eiwitsynthese in de cellen, de spieropbouw en de vetverbranding verhoogt. Dit is de steroïde anabole kant, en wow!

Steroïden hebben ook een wisselwerking met de lever, de prostaat, het hart, de genitaliën (die de testikelcontractie bij mannen en vrouwen clitoris veroorzaakt) en de secundaire geslachtskenmerken (diepere stem, lichaamsbeharing, acne, enz.). Deze bijwerkingen maken deel uit van de androgene steroïden.

Het probleem met steroïden vanwege anabole androgene is 1. Dat ze net zo waarschijnlijk te verminderen of clitorale grootte toeneemt omdat ze bouwen spier - tenzij u testosteron bio-identieke optimale concentraties van hormonen nemen.

Dat is waarom je moet proberen de innovatieve SARMs. Er zijn een grote selectieve anabole en een androgene verhouding van 3: 1 en het gaat zo hoog als 90: 1. Met andere woorden, je kunt nog steeds spieraanwinst en vetverlies krijgen, maar met SARMs zullen er geen mannenborsten of bebaarde dames zijn. Het kan mondeling worden genomen, zodat er geen injecties nodig zijn.

LGD 4033

Verschillende mensen die in het kader van deze evaluatie zijn gepubliceerd, zeggen dat LGD een van de beste SARM's is. Deze studies hebben ook sterke resultaten opgeleverd. LGD 4033 vertoont geen bijwerkingen en is zeer belangrijk en effectief in de spieropbouw.

LGD 4033 dosering

Gebruikers van LGD 4033 melden dat de gebruiker gedurende 4 tot 6 weken 10-15 mg per dag oplevert. Wees voorzichtig en neem minstens 4 weken vrij voordat een nieuwe cyclus begint, zodat uw systeem niet wordt gecompenseerd.

LGD 4033-cyclus


Voor de meeste gebruikers wordt een cyclus van 4 tot 6 weken aanbevolen. Hardcore gebruikers die heel snel veel spieren willen opbouwen, gebruiken het voor 6 tot 8 weken.

LGD 4033 voordelen

Niet giftig (geen leverschade)

Voorkomt botverlies

Soortgelijke effecten als testosteron

Wettelijk

Zonder oestrogeen en dihydrotestosteron

Onvindbaar

LGD 4033 bijwerkingen

Veel studies over LGD 4033 hebben geen bijwerkingen ontdekt.

Resultaten van LGD 4033

Een duizelingwekkende winst van een pond spieren per maand is wat je zou verwachten met een vast oefenprogramma - maar de mensen die in deze studies waren niet oefenen. De combinatie van de twee zou nog krachtiger zijn. En nog veel meer krijgen gewoon een pond spieren.

LGD 4033 te koop

Om alleen de beste en zuiverste LGD 4033 te krijgen zonder de ongewenste douanebeambten aan te trekken, raden wij u aan om te kopen bij een gerenommeerde fabrikant zoals onze partner in Australië. De registratie is zeer eenvoudig, er hoeven slechts enkele vragen te worden beantwoord en u kunt ze bestellen. De LGD is dan binnen enkele dagen bij u thuis en u kunt goed op weg zijn om het lichaam waarvan u droomt te ontwikkelen.

LGD 4033 Review

LGD 4033 Beoordeling van Hamish Ness

LGD 4033 Review van Hamish Ness | Premium Peptides in Australië

Hamish Ness, Ebenezer, Australië

Zodra ik LGD 4033 online ontdekte, moest ik kopen. Ik deed mijn onderzoek naar LGD, en na alles wat ik had gelezen, leek het helemaal geen bijwerkingen te hebben. Dus ik vond een legitieme leverancier en plaatste mijn eerste bestelling voor een starterskit die bestond uit drie flessen LGD. Het mengsel kan na de LGD in de koelkast worden bewaard en alles wat je voor gebruik opnieuw moet opbouwen. Ik wil echter de goede en slechte effecten opschrijven, in plaats van de bereidingsrichtlijnen, de dosering en de opslag, waarover ik later in een recensie zal schrijven.

Op de eerste dag had ik geen erectie. Het duurde een uur langer dan ik had verwacht, maar ik had uit vele bronnen gelezen dat het kan gebeuren. Maar mijn seksueel verlangen is verbeterd. Na ongeveer tien tot veertien dagen van injecties zien mijn spieren er geweldig uit. Ik heb het punt bereikt waarop ik me echt goed voel, dus ben ik begonnen met een dagelijkse injectie van 1 mg. Het kwam tot het punt dat ik me op de een of andere manier aan mijn schema hield. Dus begon ik weer aan een oplaadfase, met mijn maximale dosis van 10 mg. Dit waren de algemene goede en slechte effecten:

Goed:

Significante spiergroei

Enorme toename in kracht

Verminderd lichaamsvet

Slecht:

Een beetje hypertensie tijdens de eerste week...

Over het geheel genomen denk ik dat LGD 4033 een geweldig product is, vooral voor degenen die snel meer spieren willen hebben. Vanuit mijn eerdere ervaring is LGD een zeer effectieve manier om de spiermassa te verkrijgen. Het is het perfecte product.

Ik hoop dat ik met mijn LGD 4033 Review al diegenen die nog onbeslist zijn, een beslissende hulp kan bieden. Ik kan LGD zonder nadenken aanbevelen!

De bestelling en bij PeptideClinics is zeer eenvoudig en rechtdoorzee. Het product komt snel en vooral de kwaliteit van het product is uitstekend.

4 / 5

LGD-4033, een nieuwe niet-steroïdale, orale selectieve androgeenreceptormodulator (SARMs), bindt aan de androgeenreceptor met een hoge affiniteit en selectiviteit. Het toont anabole activiteit in de spieren, anti-resorptieve en anabole activiteit in de botten en een robuuste selectiviteit voor spieren en botten versus prostaat en talgklieren.

LGD-4033, een nieuwe niet steroïdale, orale selectieve androgeenreceptormodulator (SARMs), bindt aan de androgeenreceptor met hoge affiniteit en selectiviteit. Het toont anabole activiteit in de spieren, anti-resorptieve en anabole activiteit in de botten en een robuuste selectiviteit voor spieren en botten versus prostaat en talgklieren. Dit is een zeer effectief medicijn,

Vandaag de dag heeft dit medicijn verschillende recente studies & proeven ondergaan om de beste & veiligste manier te vinden om het te gebruiken. Deze studies geven ons goede resultaten voor het verliezen van gewicht & het verhogen van de kracht en genezing .Keeps altijd geest fris & bewustzijn alert. Werk gestaag in ons lichaam & we voelen het natuurlijk.

Spierafbraak: Spierafbraak brengt kanker als ziekte met zich mee, het vermindert spierafbraak en dit is de eerste stap van kanker, waardoor er minder kracht nodig is om chemotherapie te volgen. Brengt veel infecties met zich mee in de chemotherapie of soms kan de patiënt niet meer opstaan.

. SARM's verhogen de spiermassa en verbeteren de fysieke functie bij gezonde en zieke mensen, en kunnen mogelijk een nieuwe therapie bieden voor spierverspilling en kanker cachexie. SARMs moduleren dezelfde anabole paden gericht met klassieke steroïde androgenen, maar binnen het dosisbereik in Dit kan effecten op de spiermassa & functies worden gezien androgene. dat is bijwerkingen op haar, prostaat, huid & haar zijn niet waargenomen. Het doen van zeer goed werk voor kankerpatiënten Als kankerpatiënten hebben te veel angst over het dat is haaruitval , effecten op de huid of spier effecten. zo veel patiënten verliet hun hoop tijdens chemotherapie. Ik denk dat geen enkele patiënt sterft aan kanker, maar dat er een misverstand bestaat over chemotherapie. Dus vooraleer therapie te geven, moet de patiënt in elk ziekenhuis counseling geven. Geef deze medicijnen aan elke patiënt. .

, SARM's zijn oraal actief , niet-aromatiseerbaar , niet-viriliserend , en weefsel-selectieve anabole middelen (R) .

LGD-4033

Hoewel SARM's voornamelijk zijn onderzocht en gebruikt om osteoporose, chronische ziekten en spierverlies aan te pakken, is het gebruik ervan uitgebreid tot gewichtheffers en degenen die een veiliger alternatief voor steroïden zoeken.

Anabole steroïden hebben lopen ongebreideld in de bodybuilding wereld voor jaren, en velen zijn zich bewust van alle gevaren die hun gebruik komen met. Selectieve androgeen receptor modulatoren zijn veel selectiever in hun werking binnen het menselijk lichaam, wat voordelig is voor degenen die ze inslikken omdat ze niet schadelijk zijn voor organen als collaterale schade.

Twee SARM-opties die vaak in één adem worden genoemd zijn LGD-4033 en MK-2866. De reden dat deze twee vaak aan elkaar gekoppeld zijn, is dat ze bekend staan als de meest krachtige orale SARM's die er zijn. Met vurige gebruikers die beweren dat LGD-4033 de sterkste is. Om de effecten van LGD-4033 te bepalen, is het van vitaal belang om dieper in te gaan op wat LGD-4033 precies is en hoe het helpt. Na het beoordelen van Beta Alanine, D Asparaginezuur en Cissus, heb ik besloten om mijn aandacht te richten op iets wat meer controversieel is. Ligandrol was een natuurlijke keuze.

Ligandrol of LGD-4033, is een selectieve androgeen receptor modulator (SARM) ontdekt door Ligand Pharmaceuticals en momenteel in ontwikkeling bij Viking Therapeutics [1], [2].

Dat klinkt heel technisch en dat is het ook! Ik zal in de volgende paragraaf verder ingaan op wat dit betekent.

LGD is ontwikkeld voor de behandeling van spierziekte, zoals veroudering, osteoporose, spierdystrofie en kanker.

Waarom is dit belangrijk? Nou, alleen al in het geval van kanker is bijvoorbeeld de prevalentie van spierverlies gerapporteerd als tussen 20% en 70%, afhankelijk van het type tumor en de criteria die gebruikt zijn voor de beoordeling [3]. Spierafbraak, inclusief het verlies van skeletspieren, is een kankergerelateerd symptoom dat vroeg in de progressie van kanker begint en de levenskwaliteit van de patiënt, het vermogen om chemotherapie te verdragen en de overlevingskansen beïnvloedt [8].

Naast legitiem medisch gebruik wordt het ook gebruikt als een prestatieverbeterend middel. In de wereld van de bodybuilding wordt LGD gepromoot als een neveneffect-vrije wijziging van steroïden, zoals testosteron, om de spiermassa en de sportprestaties te verhogen.

De drug is populair bij een breed scala van atleten en professionals die zich bewust zijn van hun spiermassa en lichaamssamenstelling, met inbegrip van gewichtheffers, bodybuilders, modellen, crossfitters, atleten en sterke punten.

De laatste tijd is er veel hype rond LGD. Hoewel het niet een steroïde, heeft Ligandrol is het maken van krantenkoppen de laatste tijd voor het krijgen van atleten in de problemen voor het nemen van illegale prestatieverbeterende supplementen. Florida Gators quarterback Will Grier bleek Ligandrol in zijn systeem te hebben tijdens een routinetest [4], [5].

Stoffen zoals LGD, die ontwikkeld zijn voor therapeutisch gebruik, worden door sporters vaak misbruikt als dopingmiddel en of voor imagoverbetering. Hierdoor is een markt ontstaan voor namaakdopingmiddelen, die van slechte farmaceutische kwaliteit kunnen zijn en dus gezondheidsrisico's voor de consument kunnen inhouden [6].

Aangezien LGD veel publiciteit krijgt, is het de moeite waard om naar het onderzoek te kijken.


© 2020 Fashion blog. Afgestemd op uw wensen door Anneke Chique
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.